Hirdetés

Tényleg új Mirror's Edge jön? Az EA tisztázta a helyzetet

|

A francia EA akaratán kívül benzint locsolt a rajongók vágyának tüzére.

Hirdetés

A mi Pacánk valószínűleg rendelkezik valamiféle jövőbelátó képességgel, hiszen március végén beválogatta a Mirror's Edge-t is a "Játékötletek, amik megérdemelnek még egy esélyt" című cikkébe (elvégre már öt éve annak, hogy megjelent a Catalyst alcímű reboot), majd nem sokra rá az EA France megosztott egy képet Twitteren a követőivel, ami azonnal új erőt adott a rajongók reménykedésének.

Hirdetés

A francia EA tweetjében a Mirror's Edge egyik képét torzították el kikockázással, majd megérdeklődték a követőktől, hogy ki ismeri fel a játékot. A spekulációk természetesen azonnal megindultak arra vonatkozóan, hogy az Electronic Arts biztosan így teaseli a következő Mirror's Edge bejelentését. 

A valóság azonban az, hogy ez pusztán egy ártatlan játék volt az EA France részéről. Később egy másik posztban tisztázták is, hogy nem egy bejelentést vezettek fel, és ha egy nap mégis így fognak tenni, az egyértelműbb lesz. Egy apró fájdalomdíja azért akadt a Mirror's Edge rajongóknak: május 3-ig az EA Play tagok ingyen behúzhatják az ME-témájú Have Faith Weapon Charmot az Apex Legendshez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)