Hirdetés

Rime - visszavették a jogokat a Sonytól

|

A nagyon ígéretes kalandjátékot készítő Tequila Softworks most visszaszerezte a kiadás jogait.

Hirdetés

Egy-két évvel ezelőtt mutatta be a Tequila Softworks a legújabb fejlesztését a gamescomon, mely a Rime címet kapta. A Deadlightért is felelős csapat egy nagyon érdekes játékkal állt elő, ami egy igazán különleges és fantáziadús kalandnak néz ki, olyannyira, hogy még a Microsoft is megbánta, hogy nem csapott le rá. Eddig úgy volt, hogy a Sony fogja megjelentetni a játékot, viszont most történt egy kis változás.

A napokban a stúdió bejelentette, hogy visszaszerezték a jogokat és most már a Sony-tól függetlenül fog megjelenni a játék. Arról nem esett szó a bejelentésben, hogy ez pontosan miért alakult így, talán soha nem is fogjuk megtudni. Nyilván ez azt is jelenti, hogy a játék így már nem PlayStation exkluzív, PC-s megjelenésre is számíthatunk.

Ti mit gondoltok? Ti várjátok a Rime-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)