Hirdetés

Tera - konzolokra költözik az MMO

|

Már meg is indult a jelentkezés a Tera konzolos változatainak bétatesztjére, ami öt évvel a PC-s rajt után készül el.

Hirdetés

Az MMORPG hagyományosan PC-s műfaj, de az utóbbi években egyre több ilyen játék jelent meg konzolokra is akár később, akár a számítógépes indulással egyszerre. Csatlakozik hamarosan a Tera is, aminek PlayStation 4-es és Xbox One-os portját nemrég erősítették meg a készítők.

A kiadó ügyvezető igazgatója elárulta, hogy öt sikeres év után hozzák ki a konzolos verziót, ennek kapcsán pedig a Bluehole keményen dolgozik, hogy a PS-es és Xboxos gamereknek is minél jobb élményt nyújtsanak. Az MMORPG portolásának pedig valószínűleg nem tegnap kezdtek neki, ugyanis már jelentkezni is lehet a bétára ezen a linken. A Tera egyébként free-to-play lesz ezen a platformon is, ahogy azt a PC-s játékosok már megszokhatták.

Ti belenéztek majd a Terába, vagy esetleg egy másik MMO-t nyüstöltök konzolon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)