Hirdetés

Nem értjük miért, de hamarosan jön egy Tera x PUBG crossover esemény

|

Ha keresnénk se nagyon találnánk két olyan játékot, ami jobban eltér egymástól tematikában, stílusban és játékmenetben, mint a Tera és a PUBG.

Hirdetés

Kíváncsiak lennénk rá, hogy egészen pontosan kinek jutott eszébe az, hogy "na, akkor rakjunk PlayerUnknown's Battlegrounds dolgokat a szuper anime MMORPG-énkbe", de akárhogy is, lesz egy ilyen crossover esemény.

Hirdetés

A március 5-től április 5-ig tartó alkalom alatt lehetőségünk lesz részt venni PUBG témájú csatákban, és különleges kozmetikai cuccokat nyerni. Ingek, nyakkendők, nadrágok, rozsdás serpenyők, minden, amire csak vágyhat egy csillogó bőrű elf.

Igazából mi azt várjuk, hogy mikor fordul meg a dolog, és szerezhetünk Tera cuccokat a PUBG-ben. Akkor fogunk csak igazán furán nézni majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)