Hirdetés

TERA - Pax 2010 trailer

|

Nemrég, a gamesCom-on bejelentették, hogy hivatalosan is érkezik majd Európába a TERA.

Hirdetés

Voltaképp egy újabb "koreai" mmorpg-ről van szó, az igényesebbek közül.

A játék leginkább a harc látványosságára fókuszál - voltaképp az igen látványos harc-játékok és az mmorpg-k "mix" változata a dolog, amelyhez mmorpg-khez méltó sztori is tartozik.

Eddig hat játszható fajt jelentettek be a TERÁhoz:

Aman: hüllőszerű humanoidok.

Baraka: Óriás, intelligens faj

Castanic: Démonszerű faj

High Elf

Ember

Popori: erdei tündérek faja.

Mindegyik fajnak van hím és nőnemű képviselője, kivéve a Barakát, akik nemtelenek. Nyolc foglalkozás közül lehet választani: a sebzőképes Archer, Berserker, Slayer és a Sorcerer. Két tank-klassz is létezik, a Warrior és a lancer, illetve két támogató-klassz a msytic és a Priest.

Az összes felsorolt faj a Valkyon Alliance része, akik egy nem evilági ellenség, a fémalapú Argonok ellen harcolnak. Az Argonok az alvilágból támadnak és meg akarják semmisíteni a világot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)