Hirdetés

TERA: The Exiled Realm of Arborea tréler

|

Nyáron kezdődik a fantasztikus látványvilággal hódító TERA: The Exiled Realm of Arborea zárt bétatesztelése.

Hirdetés

A masszívan multiplayer online szerepjátékok iránt rajongók a most következő videó után minden bizonnyal erősen elgondolkodnak, hogy az idei esztendő második felében, jövőre terítékre kerülő alkotások közül, melyikbe fektessenek számtalan játékórát. A TERA: The Exiled Realm of Arborea eddig Project S1 fedőnéven futott, azonban január végén bemutatkozott a koreai Bluehole Studio fejlesztésében készülő MMORPG, melynek grafikai megjelenítéséről az Unreal 3 Engine gondoskodik. Idén nyáron veszi kezdetét zárt bétatesztelése, így megjelenésére valamikor télen vagy jövő évben számíthatunk (hivatalos dátum nincsen).

tera_gstv.jpg
 

Ismert világunk keveredik a mitikussal, egy olyan fantasy egyvelegre számíthatunk, mely meghaladja képzeleteinket és alaposan megizzasztja meg gépünket. Játékmenetében érdekes tulajdonsággal találkozhatunk, ugyanis támadás esetén nem szükséges kijelölnünk ellenfelünket és bárkit, bármit ütlegelhetünk anélkül, hogy figyelni kellene az időzítésre vagy távolságra. Összesen hat különböző faj és nyolc karakterosztály kapott benne helyet. Mindenképpen érdemes lesz figyelemmel követni a TERA: The Exiled Realm of Arborea-t, erről tanúskodik - többek között a játékmenetet is demonstráló - előzetes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)