Hirdetés

Teremtsünk egyensúlyt a világban

|

A mai játéközön ajánlóban egy újabb logikai játék, ezúttal az építgetős, egyensúlyozós fajtából.

Hirdetés

A Perfect Balance rajongóinak nagy örömére, megérkezett a folytatás Perfect Balance: New Trials néven. Ez a flashjáték nagyon hasonlít a Super Stackerre, ugyanúgy különféle mértani elemeket kell egymásra pakolva egyensúlyt teremteni. A folytatás címéből is látszik, hogy a játék menete nem nagyon változott, ugyanúgy adott néhány szilárdan rögzített pont a képernyőn, amire fel kell aggatni az adott elemeket.

perfect.jpg

Minden alkatrészt az A és D gombokkal negyvenöt fokonként forgathatunk. Ha elrontunk valamit, az R gomb megnyomásával azonnal újrakezdhetjük, amire bizony elég gyakran szükségünk is lesz. Az új pályák még az első részt végigvivőknek is kihívást jelenthetnek, ugyanis elég nehézre sikeredtek, biztosan megdolgoztatja a berozsdásodott agytekervényeket ez a remek kis logikai játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)