Hirdetés

Terjeszkedik a The Sims és SimCity sorozatok fejlesztőcsapata

|

A mobilplatformok elterjedése apropóján nyitott új stúdiót a Maxis.

Hirdetés

A The Sims, SimCity és Spore játékokról elhíresült Maxis új stúdiója a finn fővárosban, Helsinkiben nyitotta meg kapuit.

A csapat kimondottan az iOS-es, Androidos és esetlegesen Windows Phone-os játékok fejlesztésére specifikálódik, de az sem kizárt, hogy később a konzolos és PC-s fejlesztéseknél is besegítenek. A csapat élére a Playfish Global Studios alelnökét, Jami Leas-t nevezték ki. Már elkezdték a fejlesztők és egyéb dolgozók toborzását, de arról, hogy mikor láthatjuk tőlük az első produktumot, még nem szóltak. A The Sims széria több része már jelenleg is elérhető a mobil platformokra, köztük a The Sims 2, The Sims 3 és a The Sims FreePlay is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)