Hirdetés

Terjeszkedik a Mythic

|

Európai irodát kíván nyitni a Mythic Enternatinment, akikhez olyan címek fűződnek, mint a Dark Age of Camelot. Elmondásuk szerint erre azért volt szükség, mert előző játékuk európai sikere teljes mértékben megindokolja ezt a lépést, következő sci-fi MMORPG-jük, az Imperator pedig reményeik szerint hasonló fogadtatásban részesül. Ezt a bizalmat kívánják megelőlegezni a leendő vásárlók irányába helyi közönségszolgálattal, ügyintézéssel, lokalizálással, és így tovább... Egyébként egyes előrejelzések szerint a tavalyi 300 millió dolláros online játékipar 2009-re 2 milliárd dollárosra fog növekedni. Szóval előrelátóak :) Még megemlítettek olyan félmondatokat, mely szerint készül már az Imperator kipróbálható verziója, valamint a Dark Age of Camelot kiegészítője, de részletek csak a reklám... vagyis az E3 után.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)