Hirdetés

Terminator és Robotzsaru játék is készül, minden élő szövet örül a fémváznak

|

Aki imádja a '80-as és '90-es évek robotembereit, az imádni fogja a Nacon új bejelentéseit. Jön a RoboCop: Rogue City és a Terminator: Survival Project.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt jött a hír, miszerint a Nacon és a Teyon együtt dolgoznak, hogy elhozzák a modern idők első, igazán menő Robotzsaru játékát. A RoboCop: Rogue City látványos, sztoriorientált FPS lesz a '80as évek kedvenc cyborgjának főszereplésével. A bejelentéskor csak egy nagyon egyszerű ízelítőt kaptunk kevés részlettel, de azóta érkezett egy, a játékmotorral készült bemutató és egy picivel több infó.

Ha pedig mindez nem lenne elég, a Nacon rátett még egy lapáttal a nosztalgiára, és bejelentették a Terminator: Survival Project címet is, amiről egyelőre még nem tudni semmit, de hangulatteremtő videót azért találtok lejjebb. 

Hirdetés

Az új RoboCop: Rogue City videós anyag megmutatja, milyen játékmenetre számíthatunk, feltehetően egy nagyrészt lineáris lövöldét kapunk majd. Ha a történet és a hangulat rendben lesz, akkor ez nem feltétlenül baj, az kétségtelenül segíteni fog, hogy Alex Murphy hangját ezúttal is Peter Weller szolgáltatja. A RoboCop: Rouge City a jelenlegi tervek szerint 2023 júniusában érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

A Nacon a RoboCop bemutató után lerántotta a leplet a Terminator: Survival Project című játékáról is, de itt csak egy apró ízelítőt kaptunk, és egy ígéretet, hogy "valamikor a távoli jövőben érkezik konzolokra és PC-re."

Érdekel benneteket valamelyik projekt ezek közül?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)