Hirdetés

Terminator: Resistance - az új játékmenet videó alapján nem tűnik teljesen reménytelennek

|

Kicsit korai még ítélkezni, de egyelőre úgy tűnik, mintha a Teyon srácai összeszedték volna magukat a Rambo játék után.

Hirdetés

Hamarosan érkezik egy új Terminator játék, ami a jövőben, a robotok hatalomátvétele után játszódik. Az ellenállás egyik harcosát alakítjuk majd egy kicsit Far Cry szerű FPS-ben, ami az eddigi videók alapján egészen vállalhatónak tűnik.

Hirdetés

Ha minden igaz, akkor a Terminator: Resistance-ban lesz lehetőségünk lopakodásra, végtelen lootolásra és craftolásra, a történet során pedig az NPC-k emlékeztetnek majd rá minket, hogy bizonyos helyzetekben milyen döntéseket hoztunk.

Nem ez lesz az év játéka, de egyelőre a szégyenfal közepére se kerülne fel. Meglátjuk, hogy milyen lesz a végleges verzió, ami november 15-én jelenik meg Európában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)