Hirdetés

Csak megjelent csendben a Terminator: Resistance, de még nem mindenhol

|

Noha a Star Wars Jedi: Fallen Order és a Pokémon Sword és Shield a mai nap sztárjai, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy közben megjelent egy hivatalos Terminátor játék is.

Hirdetés

Jelenleg is pörög (illetve hát anyagilag bukdácsol) a mozikban a Terminátor: Sötét végzet, ami talán egy kicsit meghozza a játékosok kedvét ahhoz, hogy megregulázzák a halálosztó robotok seregeit. A mai nap eleve zsúfolt megjelenések terén, de ha valaki a jobban preferálja a T-800-asokat a lézerkardoknál és a pokélabdáknál, annak van egy jó hírünk: megjelent az új Terminátor játék. Hogy olyan-e, mint amit szerettünk volna, az más kérdés, és az amerikaiak még kimaradnak a buliból.

Hirdetés

A Terminator: Resistance egy egyjátékos, sztori alapú kampányra építő FPS, amelyekkel egyébként sem bővelkedik jelenleg a videojátékok piaca. A sztori 31 évvel játszódik a második film után, és az utána következő részek cselekményét teljesen figyelmen kívül hagyja, amiért mind hálásak lehetünk. Egyébként egész jó mókának ígérkezik mindenféle futurisztikus mordállyal osztani az áldást a gépseregekre, de a fejlesztők elmondása alapján a lopakodás is fontos eleme a játéknak. A megjelenés örömére egy rövid előzetest is kiadtak az alkotók, melyet itt nézhettek meg:

Ebben ugyan december 10. a megjelenési dátum, de ez csak az amerikai piacra vonatkozik, ugyanis a játék azon ritka esetek listáját gyarapítja, amikor itthon korábban jelenik meg valami, mint a tengerentúlon. Mi is rámegyünk természetesen, és reménykedünk, hogy pozitívan fogunk csalódni, mert az első bemutatók után már temettük a címet, és az első pontszámok alapján sem ér semmit. Ahogy csak lehet, máris megosztjuk veletek a saját tapasztalatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)