Hirdetés

Terminator Salvation trailer

|

A legelső Terminátor film bemutatója óta várunk arra, hogy megismerjük az emberiség túléléséért vívott háborút.

Hirdetés

Jövőre megkapjuk, amire negyed századot kellett várnunk. (Még kimondani is sok.) McG (Charlie angyalai) rendezésében, Christian Bale (Amerikai Pszichó, Equilibrium, Batman: Kezdődik!, A Sötét Lovag, Börtönvonat Yuma-ba, A tökéletes trükk) főszereplésével készült alkotás május végén, június elején mutatkozik be filmvásznon, és minő véletlen, előző hírünkhöz hasonlóan ebből a filmből is készül egy átirat. A munkálatokat a GRIN csapata végzi, s az első felvételek alapján a Gears of War-ra emlékeztető akciójátéknak tűnik.



A történet szerint 2018-ban járunk, s John Connor még nem mondhatja magát az ellenállás vezetőjének, bár serényen dolgozza fel magát a ranglétrán. A jövő, aminek hitére nevelték egycsapásra megváltozik, amikor feltűnik Marcus Wright, egy amnéziás időutazó terminátor, s alaposan megkeveri a dolgokat.



Igaz ugyan, hogy a két trailer nem a legfrissebb darab, de itt még nem láthattátok őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)