Hirdetés

Terminator Salvation - Vissza az egész!

|

Visszahívják a Terminator Salvation PC-s változatának példányait az észak-amerikai üzletekből

Hirdetés

Mint arról tegnap beszámoltunk, a Terminator Salvation című film alapján készült alkotás bemutatkozása nem pont úgy sikerült az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában, ahogyan azt kiadója, az Evolved Games elképzelte.



Miközben az Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra készült verziókkal kapcsolatosan komolyabb problémáról senki sem számolt be, addig a hivatalos fórumon lincshangulat alakult ki a PC-re szánt kópiák hibás installere miatt.



A kiadó közleménye szerint a sajnálatos hiba a sokszorosítás folyamán keletkezett, s miután a pórul járt vásárlók visszajelzései szerint képtelenség normálisan telepíteni a játékot, jobb a békesség alapon visszahívták a teljes készletet. Ígéretük szerint napokon belül elkészülnek a már remélhetőleg hibátlan példányok, s újra megkezdődhet értékesítésük. Természetesen gondoltak azokra is, akik már megvették defektes Terminator Salvation példányukat, s rövidesen bejelentik, hogy lehet majd azokat működő kópiákra cserélni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)