Hirdetés

Terminator Salvation - Zúzós trailer érkezett

|

Nem kell már sokat aludni, hogy a mozi után a gép elé is leüljünk és a Terminator Satvation -ban John Connor személyében győzelemre (?) vezessük az emberiséget.

Hirdetés

De addig sajnos rá vagyunk utalva az olyan kis szösszenetekre, mint például a mostani alanyunk. Én valahogy mindig fenntartásokkal állok a filmből készített játékokhoz (ami fordítva is igaz). Egy-két kivételtől eltekintve (Riddick, Nightfire) kevés jó játékadaptáció látja meg a nagyvilágot, de talán a Terminator Satvation esetében újra a nevéhez méltó alkotást köszönthetünk.

Az egyre másra érkező trailerekben látottak egyértelmű optimizmusra adnak okot, hisz Gears of War stílusú játékmenetével, pofás átvezetőivel és szemnek kellemes grafikájával talán még hosszútávra is le tudja majd kötni az embert. Kiváltképp azért, mert a játékban történtek nem a film eseményeinek a másolata, hanem annak előzményei. Mint ahogy a cím is mutatja, két évvel a film eseményei előtt, 2016-ban járunk épp, ahol a digitális JohnConnor képében (aki nem Christian Bale, mert a színész nem adta sem a hangját sem pedig a külsejét a játékhoz ) állunk ellent. Az ingame jelenetekkel gazdagon megspékelt új Terminator Salvation trailert nézzétek is üstöllést!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)