Hirdetés

Terraria - mi is kerül az 1.1-be?

|

Az "új MineCraft" sikere egyelőre töretlen, a Terraria eladásai a fél milliót ostromolják.

Hirdetés

Indie játéktól ez még mindig nagyon szép teljesítmény, főleg úgy, hogy május 16-n jelent meg (bár az is igaz, hogy folyamatosan akciózzák, most például a Steamen).

A leginkább a klasszikus Metroid és a MineCraft keresztezésének tűnő felfedezős, építős, 2D-s játék új verziója is készül: a fejlesztők szerencsére nem alszanak. Az 1.1 tartalma a következő lesz:

Jobban érzékelhető karakter és világfejlődés, endgame tartalom, új biome, többféle új, kitermelhető érc (ezek közül az egyik a kobalt lesz), és legalább egy új főgonosz. Az egész világot hard mód-ba teszik majd, amely sokkal több odafigyelést kíván, de több jutalmat is ad - de aki nem figyel, annak a városát könnyen elpusztítják egy éjszakai invázió alatt.

A Terraria jelenleg is akciós egyébként a Steamen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)