Hirdetés

Van jogod a zene felhasználásához? A YouTube nem hiszi el

|

A YouTube elutasította Terry Cavanagh fellebbezését, amit a VVVVVV videójának letiltása miatt nyújtott be. Ami ugyebár a saját játéka...

Hirdetés

Decemberben a brit fejlesztő, Terry Cavanagh kirakott egy trailert a VVVVVV című játékából, amit később a YouTube letiltott, mondván az olyan anyagot tartalmazott, melynek felhasználásához nem volt joga. Nem ez az első ilyen eset. A probléma ezúttal a háttérzene volt.

A dolog furcsasága, hogy Cavanagh elvileg rendelkezik a SoulEye zenék felhasználásának jogával, mégis jelentette őt az Indmusic. Cavanagh természetesen fellebbezést nyújtott be, mondván, hogy ő jogosan járt el, a YouTube mégsem így gondolja. Elutasították kérelmét, és Cavanagh továbbra sem érti, hogy miért is probléma, hogy kirakott egy saját előzetest, egy általa készített játékból.

Valamiért se az Indmusic, se a Tunecore nem szeretné ha Cavanagh felhasználná az elvileg birtokában lévő zenéket - legalábbis ez tűnik az egész jogi abszurdból, ami itt játszódik. Mit gondoltok, lesz itt még letisztázott helyzet, vagy marad a folyamatos bizonytalanság YouTube-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)