Hirdetés

TES V: Skyrim - Strapabíró fegyverekről és vámpírfogakról

|

A The Elder Scrolls széria ötödik, Skyrim alcímmel illetett epizódjában visszatérnek a vérszopók és jobb dologra is fordíthatjuk a pénzünket, mint fegyverek és páncélok javítására.

Hirdetés

November 11-én jelenik meg PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra a The Elder Scrolls V: Skyrim. A sorozat legújabb felvonását nem csupán az új motorral járó látványvilág várják a rajongók, hanem azért is, hogy kifektessenek pár sárkányt, és nem csak házit.



Az egynemű kapcsolatokat is pártoló szerepjátékban újfent üdvözölhetjük a vámpírokat, akikkel legutóbb az Oblivionban találkoztunk, bár az még nem egyértelmű, hogy mi magunk is elkaphatjuk-e a fertőzést, ahogy az sem, hogy a bolyhos és nyáladzó vérfarkasok is feltűnnek-e.



Az viszont már tény, hogy a Bethesda kukázta a korábbi koncepciót, ami a rongálódó és folyamatos javítást igénylő páncélokra és fegyverekre vonatkozott. Jobbnak látták, ha a játékosok inkább azok fejlesztésére költik a pénzt, és nem arra, hogy szinten tartsák őket. Alig várjuk, hogy végre csatában is kipróbáljuk magunkat, s az új fizikai elemeket tesztelve például pajzsunkkal taszítsuk le az ellenfelet a szakadékba. Hasonlóan érdekesnek tűnik a váltás a térképre, ami hirtelen kizoomolással történik.
Nem is kell már olyan sokat várunk, s akkor végre a The Elder Scolls V: Skyrim is bakapcsolódik az év szerepjátéka koronájáért folyó küzdelembe.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)