Hirdetés

The Elder Scrolls Online - pár napig minden extra tartalom ingyen kipróbálható

|

Egy ideig a teljes TESO-élménynek a részesei lehetünk, méghozzá ingyen.

Hirdetés

Ha az alapjátékot már kivégeztétek, de arra még nem szántátok rá magatokat, hogy a kiegészítőknek is nekiessetek, most itt a remek alkalom.

Hirdetés

A mai naptól kezdve, egészen jövőhét keddig minden kiegészítőjével, DLC-jével és egyéb extra tartalmaival együtt belevethetik magunkat a The Elder Scrolls Online világába azok, akik az alapjátékot megvásárolták. A megszokott előfizetéses rendszert még 2015-ben leváltó ESO Plus időszakos próbaverziója minden területhez, küldetéshez és dungeonhöz hozzáférést ad, de tapasztalati pontot és aranyat is 10%-kal gyorsabban farmolhatunk.

A The Elder Scrolls Online az alapjáték megvásárlása után mindenkinek ingyenesen, havidíj nélkül játszható, azt viszont érdemes tudni, hogy a teljes élmény megtapasztalásához az egyéb, utólag megjelent tartalmakat is be kell szereznünk. Az ESO Plus program abban segít, hogy mindezeket ne kelljen egyesével, külön-külön megvennünk, hanem egy előfizetés formájában feloldhatjuk azokat, hónapról-hónapra.

Ha esetleg a keddig tartó ingyenes időszak után is szeretnénk folytatni a komplett kalandot, akkor havi szinten 15 dollárt kell kicsengetni az ESO Plus szolgáltatásért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)