Hirdetés

The Elder Scrolls Online - rengeteg DLC jön a megjelenés után

|

Más MMO-knál ezt tartalmi frissítésnek szokás hívni, de a Bethesda úgy döntött, a sokkal divatosabb DLC szócskát használja, és megígérte, hogy sok lesz belőle.

Hirdetés

Bár a játékosok többsége - magamat is beleértve - leragadt a minden jóval megpakolt The Elder Scrolls Anthology bejelentésénél, a Bethesda műhelyében nem áll meg az élet, a háttérben javában készül a The Elder Scrolls Online.

A QuakeCon 2013 során a The Elder Scrolls Online kreatív igazgatója, Paul Sage prezentálta az első hivatalos játékmenetet, ma pedig szintén ő volt az, aki ShackNews munkatársainak nyilatkozott a Bethesda DLC terveiről.

Sage szerint a The Elder Scrolls Online megjelenését követően meglehetősen gyakori lesz a tartalmi bővítés, mivel tisztában vannak vele, hogy a játékosok pillanatok alatt ledarálják az újdonságokat, ezért azt az elvet vallják, hogy minél többször frissítik majd a játékot, annál jobban fogjuk szeretni őket a folyamatos utánpótlás miatt.

A The Elder Scrolls Online várhatóan jövő tavasszal kerül olyan állapotba, hogy a PC, PlayStation 4 és Xbox One tulajdonosok már a DLC-ket várhassák izgatottan, addig viszont a fenti videó alapján van még mit csiszolni rajta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)