Hirdetés

Test Drive - megvásárolták a jogokat, feltámad a széria

|

Új gazdára talált az egyik legnépszerűbb és legrégebbi versenyszéria, a Test Drive, az Atari a Sherlock Holmes: The Devil's Daughter és a WRC 6 kiadójának adta el a jogokat.

Hirdetés

Legutóbb 2012-ben hallottunk a Test Drive nevet, mikor a Ferrari Racing Legends alcímű epizód PC-s verzióját pár nappal a megjelenés előtt törölte az Atari. Azóta síri csend honolt a szériát illetően, de most végre eldőlt, hogy mi lesz a Test Drive sorsa. 

A különböző sportjátékokat (Handball, Rugby World Cup), a WRC sorozatot és a Sherlock Holmes: The Devil's Daughtert kiadó Bigben Interactive bejelentette, hogy megvásárolta a Test Drive jogait, noha a korábban megjelent összes rész megmaradt az Atarinál. 

A céljuk az, hogy új címekkel bővítsék a Test Drive Unlimited franchise-t, ám a Bigben vezetője, Alain Falc szerint mindezt úgy szeretnék elérni, hogy közben tiszteletben tartják a széria hagyományait, hiszen ők is nagy rajongói. A Test Drive pedig már bizonyított: Falc példaként a Test Drive Unlimited 2-t hozta fel, melyből 1,8 millió példány talált gazdára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)