Hirdetés

Test Drive Unlimited 2 - a grafika keveset, a fizika annál többet fejlődik?

|

Az Eden Games főnöke szerint a TDU rajongók számára fontosabb a fizikai szimuláció, mint a grafika, ezért inkább a fizikai motort dolgozták át komolyabban.

Hirdetés

David Nadal, az Eden Games feje szerint a Test Drive Unlimited rajongók "nem csak grafikát, hanem mélységet is várnak a játéktól". Azt is hihetnénk, hogy a 3D-re céloz az úr, de mint kiderült, a fizikai szimuláció "mélységeit" várjuk az új epizódtól... Nadal az OXM-nek adott interjújában elmondta, hogy a Test Drive Unlimited 2 egy korszerűsített fizikai rendszert kapott, a játék maga pedig sokkal nagyobb léptékű lett. Mindez azt is jelenti, hogy nagyon nagy grafikai ugrásra nem számíthatunk az előző részhez képest.

"Egy olyan motort fejlesztettünk ki, amely közelebb áll az MMO engine-ekhez, mint az AAA játékok többsége." Aki ezt a mondatot megfejti, az kap egy írásbeli dicséretet... Nadal így folytatja: "Az első rész még a V-Rally sorozat fizikai szimulációját örökölte, ezért úgy döntöttünk, hogy a TDU 2 kedvéért az alapoktól írjuk újra. Ez még nagy tapasztalat birtokában is igen nehéz út."

Az OXM magazin szerint a Test Drive Unlimited 2 "gyakorlatilag végtelen látóhatárt kapott", és kiszámították, hogy a leggyorsabb kocsival is húsz percbe telik, mire keresztülautózunk Ibiza szigetén. A szigetről egyébként kiderült, hogy a hatalmas bulik helyszíneként is ismert spanyol Ibizát rendesen felnagyították és átalakították a játékban... A TDU 2 PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is érkezik, egyelőre ismeretlen időpontban.

Valamikor a hét vége felé várható az első trailer érkezése. Kíváncsian várjuk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)