Hirdetés

Test Drive Unlimited 2 - A kocsik csinosítgatása

|

Az Eden Studios megadja a lehetőséget arra, hogy méregdrága verdáinkat a szivárvány miden színébe fürösszük majd.

Hirdetés

Szinte már a kezünkben érezhetjük a Test Drive Unlimited második részét, ugyanis a produktum már aranylemezen van, így a megjelenés sem várat sokat magára.


Egészen pontosan február 11-én fog landolni a boltok polcain az Atari új büszkesége. Az alkotásban a házunk és a kialakított karakterünk csinosítgatása mellet - meglepő módon - a spórolt pénzünkből megvásárolt gépjárműveinket is formálhatjuk majd. Már nem is lehetne versenyautós játéknak hívni az olyanokat, ahol ne tudnánk legalább kismilliószor változtatni négykerekűnk küllemén. Ezt a lehetőséget mutatja be nekünk az alant található rövid kis filmecske. Nekem kell egy virágos mintázatú Ferrari! Na, majd a Test Drive Unlimited 2-ben csinálok egyet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)