Hirdetés

Test Drive Unlimited 2 - Gyalogtúra Hawaiion

|

Úgy tűnik a Test Drive Unlimited 2 nem csak új kocsikat, és új fizikát kap.

Hirdetés

Felettébb érdekes Test Drive Unlimited 2 részleteket árult el az Eden Studios készülő új játékukról. Azt már eddig is tudtuk, hogy Ibiza szigetén randalírozhatunk, teljesen újraírt fizikai motor segít a realisztikus vezetési élmény létrehozásában, de ami most kiderült...

A legjobb hír, hogy a Test Drive Unlimited 2 sofőrök immár kiszállhatnak majd a kocsikból. Avatarunkat maximálisan testreszabhatjuk, izgis hacukákra költhetjük a zsozsót, saját magunkat Bruce Willis képére formálhatjuk és nem utolsó sorban leállhatunk csacsogni a többi játékossal. A másik fontos hír, hogy miután meguntuk Ibizát, átruccanhatunk Hawaiira is, ahol további 600 km aszfalt vár ránk, egy csomó új küldetéssel egyetemben. A örömmámorba fulladt sajtótájékoztató végén még elhangzott egy érdekes mondat is: kocsinkkal leparkolhatunk majd saját jachtunkon is. Ezt a részletet viszont nem fejtették ki jobban, de már az is mekkora feeling lesz, ha nem a belvárosban kell pecóznuk, hanem egy pöpec jachtot vehetünk magunknak, tele maximálisan készséges lányokkal, meg piával. Csak azt nem tudom, hogy a jacht megszerzése után kinek lenne kedve vezetni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)