Hirdetés

Test Drive Unlimited 2 - megérkezett a debut trailer

|

Végre mélyrehatóbban is megismerhetjük az ibizai száguldozás örömeit. Ha tényleg javul a fizika, és marad ez a látvány, nem lesz itt semmi gond.

Hirdetés

A tegnapi ígéretnek megfelelően befutott a Test Drive Unlimited 2 első trailer-e. Gyakorlatilag ez az első alkalom, hogy átfogó képet kaphatunk a régóta várt játékról, hiszen a kellemes kis képek és az ígéretes hírek eddig csak távolról dicsérték a TDU 2-t. Most végre közelebbről is szemügyre vehetjük, és megtudhatjuk milyen is Ibiza virtuális szigetén száguldozni az ócskábbnál ócskább vasakkal. Az Eden Games főnöke nemrég azt nyilatkozta, hogy hatalmasat nem fog fejlődni a grafika, mert a jobb fizikai szimuláció nagyobb hangsúlyt kapott a fejlesztés során.

Itt a GSO-n is sokan írtátok tegnap, hogy már az előző rész grafikája is igen kellemes volt, ezért egyáltalán nem nagy baj, ha nem lesz sokkal szebb a TDU 2. Eddig se gondoltuk, hogy semmit nem reszelgetnek rajta, de a trailer alapján egyértelműen látszik a "nem hatalmas" javulás jótékony hatása. Nem lesz itt gond, kérem... Remélem tényleg nem fog elszállni a gépigénye, mert ma vettem új videokártyát, aki nagy szeretettel várja a Test Drive Unlimited 2 érkezését.

A debut trailer mellett néhány screenshot is felkerült a netre. Videó alant, képek a frissített galériában.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)