Hirdetés

Test Drive Unlimited 2 - megjelenési dátum és előrendelés a tengerentúlon

|

Az Atari nyilvánosságra hozta a TDU2 megjelenési dátumát, és az egyes kereskedők előrendelési akcióit. Egyelőre csak az Újvilágban örülhetnek a játékosok.

Hirdetés

Ki hitte volna, hogy egyszer ezt is megérjük: az Atari végre bejelentette a Test Drive Unlimited 'oly régóta késlekedő második részének pontos megjelenési dátumát. Az ígéret szerint szeptember 21-én vehetjük kézbe a játékot - az Egyesült Államokban... Azt is megtudhattuk, hogy a tengerentúli játékosok számára milyen előrendelési akciókat indítottak a főbb kereskedők. Nagyon ne essünk kétségbe, mert nyilvánvalóan az európai vásárlók is hasonló finomságokra számíthatnak majd, és nekünk sem kell sokkal tovább várnunk.

Nézzük, ki mit kínál az előrendelőknek! A GameStop a TDU2: Casino Online minijátékkal kedveskedik, amiben két bónusz járgányt nyerhetünk, ha jól forgatjuk a rulettet, az Amazon az avatárunkat öltözteti át, és az Aston Martin V12 Vantage optikai tuningot kínáló Carbon Black különkiadásával ajándékozza meg a játékost. A Walmart egy különleges fehér fényezésű Audi Q7 V12 TDI Quattro-t ad a játékhoz, aminek 6 literes motorja kereken 500 lóerőt és 1000 Nm-es nyomatékot tud. A lomha kis olajkályha, ugyebár... Aki pedig az Atari hivatalos oldaláról szeretné előrendelni a Test Drive Unlimited 2-t, az a Nissan 370 Z sárgára fényezett különkiadását kapja meg, ami állítólag a gyár GT4-es versenyautóját idézi.

Ilyeneket mi is kérünk, kedves Atari...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)