Hirdetés

Test Drive Unlimited 2 - PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra

|

Az Atari ma hivatalosan is bejelentette a Test Drive Unlimited folytatását, szerencsére mindhárom vezető platformra.

Hirdetés

A Test Drive Unlimited 2-t ugyan az az Eden Studios készíti, akik anno elhozták nekünk a rendkívül szórakoztató és szép első részt is. A játékot úgy játszhatjuk, hogy az offline és az online versenyek egyszerre folynak, tehát a hatalmas szigeten folyamatosan találkozhatunk játékostársainkkal, akár ellenük, akár a gép ellen szeretnénk játszani. Úgy néz ki, a játékhoz folyamatos internetkapcsolat szükségeltetik majd.

A Test Drive sorozat történetében először mostmár törni fognak az autók, a napszakok és az időjárás folyamatosan változik, valamint egy teljesen új szigetet járhatunk be. Az előző részben megismert ruha- és házvásárlás is helyet kap, természetesen. Új gépjárműosztályok lesznek, és persze főleg új járművekkel találkozhatunk. A Test Drive Unlimited 2 bejelentéséhez három új képet is csatoltak, ezeket lejjebb találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)