Hirdetés

Test Drive Unlimited 2 visszaszámlálás

|

Már csak egyet kell aludni, és megjelenik az év egyik legjobban várt autós játéka, a Test Drive Unlimited 2.

Hirdetés

Február 11-én, azaz pénteken jelenik meg az Eden Games autós játéka, ami a megújult grafika mellett elődje több hiányosságát is kijavítja. Példaként említendő, hogy végre teljes napciklusoknak lehetünk szemtanúi, s akár éjszaka is vezethetünk szakadó esőben. Az ilyen körülmények pedig hatással vannak a vezetési modellre is. A játék futására már nem annyira, vagyis az Atari szerint nem a végleges változat kering a világhálón, tehát a warezolók által kifogásolt akadozással, miegyébbel nem fogunk találkozni.



Napjaink méregdrága luxusautóival a Hawaii szigetcsoport legnagyobb földdarabján, Oahu-n, valamint a most debütáló Ibizán döngethetünk mit sem törődve a sebességkorlátozással, ha pedig úgy hozz a kedvünk, akár magunk mögött hagyhatjuk az aszfaltcsíkot sportos terepjárókba pattanva.
A kötetlen autókázás mellett a más játékosokkal együtt lebonyolított versenyek képezik a Test Drive Unlimited 2 gerincét. Riválisaink hozzánk hasonlóan szabadon furikáznak majd a repülőúttal összekapcsolt szigeteken, lépnek szintet megnyert versenyeik száma, a felfedezett terület nagysága, a megvásárolt és berendezett luxusingatlanok értéke, valamint társas interakcióik gyakoriságának függvényében.



A megjelenéssel egy időben rajtol el a TDU 2 Casino Online (egyelőre csak Xbox LIVE-on és PlayStation Network-ön), ami nevéhez méltón egy kaszinót takar, ahol belevethetjük magunkat a szerencsejáték örömeibe. A pókeren, ruletten, félkarú rablón, stb. nyert exkluzív járműveket (Audi R8 Spyder és Spyker C8 Aileron) kipróbálhatjuk a kaszinó saját versenypályáján, valamint átvihetjük a Test Drive Unlimited 2-be is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)