Hirdetés

Testament of Sin - Megmozdult, vagy mégsem?

|

Az alsó kategóriás FPS-eiről ismert City Interactive úgy véli, a point & click kalandjátékok piacán is van keresnivalója.

Hirdetés

Az Art of Murder: FBI Confidential (egyébként már tervben van a második rész is) című kalandjáték kellően sikeres lehetett, így a lengyel City Interactive fejlesztő úgy döntöttek, hogy tovább bővítik portfoliójukat a kalandjátékok szegmensében is. Ennek első eredménye lett volna a Testament of Faith: The Legacy, amit időközben Testament of Sin-re kereszteltek át. A főszereplő egy (állítólag) csinos régész leányzó, aki a Földközi-tenger térségét körbeutazva nyomoz a máltai lovagrend titkai után. A kiadott képek után azt mertem remélni, hogy a trailer valamivel többet árul el a játékról, netán magáról a játékmenetről, és esetleg Sylvie Leroux-ra is vethetek egy pillantást. Utóbbi mintha sikerülne, de bagoly legyen a talpán, aki ki tudja venni a részleteket a semmitmondóra sikeredett rendermozinak hála.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)