Hirdetés

Tesztelhető egy új Overwatch pálya, tele van Overwatch 2 utalásokkal

|

Mindenki legnagyobb meglepetésére a Blizzard FPS csapata tegnap este fellőtt egy új csatateret az Overwatch tesztszerverekre.

Hirdetés

Az Overwatch csapata teljes erőbedobással az Overwatch 2-n dolgozik, így idén jelentősen kevesebb volt a nagy volumenű frissítés. Az események persze szépen sorjában pörögnek, és a héten a karácsonyi parti is elkezdődött, de új pályákra például már senki sem számított. Tegnap este aztán befutott a meglepetés Kanezaka néven.

Az új csatatér már játszható a PTR szervereken és valamikor 2021. januárjában lesz elérhető az éles játékban. A pálya Japánban helyezkedik el, nem messze Hanamurától. Olyannyira közel van egymáshoz a két helyszín, hogy látni is lehet Hanamura kastélyát Kanezakáról.

Hirdetés

A csatatér tele van utalásokkal a karakterek háttértörténetére, de Overwatch 2-es elemeket is találhatunk majd, melyek valószínűleg a jövő év februárjában esedékes BlizzConline után fognak igazán értelmet nyerni.

Nagyon érdekes pályának ígérkezik, de sajnos nem lesz elérhető rangsorolt módban, mivel ez kifejezetten FFA-hoz készült. Ettől még érdemes lesz meglátogatni, ha másért nem is, akkor a cicás kávézó miatt...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)