Hirdetés

Tesztelik a cross-playt a FIFA 22-ben, de sokan kimaradnak a buliból

|

Nem lesznek elragadtatva a PC-s játékosok, ha eláruljuk, hogy ők nem próbálhatják ki a cross-playt.

Hirdetés

Visszaemlékezni is nehéz, hogy mióta beszédtéma a FIFA közösség tagjai között a cross-play támogatás. Az EA előszeretettel kerülte a témát, az új generációs konzolok megjelenésével azonban úgy tűnik, minden eddiginél közelebb kerültek egymáshoz a különböző platformok verziói, így végre nem állom többé:

Az Xbox Series, a PlayStation 5 és a Stadia játékosok végre, ugyan csak egy béta keretén belül, de együtt passzolgathatják a virtuális bőrt.

Hirdetés

A teszt során az Online Seasons és az Online Friendlies mód kapott cross-play támogatást, a funkció azonban nem élesedik automatikusan, mindenkinek joga van eldönteni, hogy részt szeretne-e venni a tesztüzemben.

Márciusban már egyszer szóba került, hogy a FIFA 23 cross-play támogatást kaphat, az EA azonban akkor nem kommentálta a híreket. Ez most mindent elsöprő bizonyíték, hogy tervben van a funkció bevezetése, van azonban egy bosszantó része a dolognak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sajnos a PC-s játékosok, lévén, hogy ezen a platformon kvázi egy másik játék a FIFA 22, nem próbálhatják ki a cross-play adta lehetőségeket. Ez még lehet bocsánatos, az viszont már kevésbé, hogy ez jó eséllyel azt is jelenti, idén sem frissül a next-gen verzióra a PC-s FIFA, vagy legyen bármi is a címe az idén megjelenő epizódnak.

Ti melyik platformon játsszátok a legújabb FIFA-t? Van olyan barátotok, akivel a cross-play hiánya miatt nem csaptatok még össze online?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)