Hirdetés

Ez a horror játék egy űrben ragadt anyuka önfeláldozásáról szól

|

Jövőre érkezik a sci-fi horror, amiben nem eldeformált szörnyek, inkább saját kilátástalanságunk lesz a rettegésünk forrása.

Hirdetés

A Freesphere Entertainment jövő évben fogja megjelentetni belsőnézetes horror játékát, a Tethert, amiben Lesleigh Hayest, egy biológiai kutatót fogjuk irányítani. A főhős, úton a Marsra az űrben reked, ahol az izoláció jelenti a legnagyobb problémát.

A játék hivatalos leírása szerint a Föld haldoklik a Hold összeomlását követően. Természeti katasztrófák váltják egymást, és az emberiségnek kapkodnia kell magát, hogy élhetővé tegyék a legközelebbi lakható bolygót, a Marsot.

Lesleigh, a lánya jövőjének érdekében részt vesz a Mars terraformálásval kapcsolatos kutatásban, de egy katasztrófa következtében az űrben reked. Egy logikai fejtörőkkel operáló horror lesz ez, ahol szörnyeket nem, inkább csak baljós emlékeket látunk majd.

Rengeteg fura döntéshelyzet és feladvány vár majd ránk, miközben megpróbáljuk leküzdeni a magány okozta feszültséget és a saját baljós gondolataink keltette rettegést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)