Hirdetés

Tetris 99 - offline multiplayer módot is tartogat a második DLC-csomag

|

Hamarosan a családdal is lehet pörgetni a Tetris battle royale-t.

Hirdetés

Elég furcsa alkotás a Nintendo Switchre kiadott Tetris 99, amely a klasszikus játékot gyakorlatilag kompetitív battle royale-lal ötvözi. A Tetris 99 első DLC-je, a Big Block idén májusban jelent meg, és két új egyjátékos móddal, valamint a Marathon ranglistával bővítette a játékot.

Hirdetés

A Nintendo ausztrál weboldalán pedig már elő lehet rendelni az egyelőre cím nélküli második DLC-csomagot, amely lokális multiplayerre is lesz lehetősége a játékosoknak. Hiánypótló alkotás, amennyiben a haverokkal és a családdal egymásnak szeretnénk esni pár kör Tetris erejéig.

Pontos megjelenési dátumról egyelőre nem tudni, jelenleg a honlapon december 31. szerepel (ami nyilván egy placeholder), de biztosat csak akkor fogunk tudni, ha a Nintendo hivatalosan is bejelenti a kiegészítőt. Ti próbáltátok már a Tetris 99-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)