Hirdetés

Egy kicsit nem figyelt oda, és véletlenül megdöntötte a Tetris világrekordját

|

Senki nem szerzett még ennyi pontot ilyen gyorsan ezzel a klasszikussal.

Hirdetés

A Tetris NES verziója még 1989-ban debütált, viszont most, közel harminc évvel később is van egy olyan közösség, amely folyamatosan versenyszinten foglalkozik vele, megpróbálva legyűrni a korábbi rekordokat és természetesen az új kihívókat. 

Hirdetés

És akkor jött Jonas Neubauer, akit a rajongók NubbinsGoody néven ismernek, és akinek bevallása szerint a legfőbb célja a Tetris művészetének tökéletesítése. Egy teljesen más csúcsot szeretett volna megdönteni, azonban a próbálkozás közben felállított egy világrekordot: ő lett az első játékos, aki 2 perc alatt 300 ezer pontot szerzett. Az alábbi videóban megnézhetitek a sikerét: 

A slusszpoén, hogy Neubauer másnap az eredeti célját is teljesítette, 100 sort pakolt ki a legkevesebb idő alatt. A Speedrunon átböngészhetitek a nagyszerű eredményeit. Minden elismerésünk! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)