Hirdetés

A rendező szerint a Kingdom Hearts III és a Final Fantasy VII Remake is túl korán lett bejelentve

|

A jelek szerint Tetsuya Nomura úgy gondolja, hogy nem akkor kellett volna a nagyközönség elé tárni a két alkotást, amikor úgy döntöttek, leleplezik őket.

Hirdetés

A Final Fantasy és a Kingdom Hearts is két eléggé népszerű széria, így értelemszerűen nagy rajongótáborral is rendelkeznek. Ez egyrészt jó dolog, másrészt pedig komoly nyomást is jelent a fejlesztőkre nézve.

Hirdetés

A Kingdom Hearts III-at és a Final Fantasy VII Remake-et is Tetsuya Nomura rendezi, aki úgy gondolja, hogy mindkét játék túl hamar lett bejelentve. Nomura szerint akkor is nagy a nyomás a csapaton, amikor még be sem jelentettek semmit, ugyanis a rajongók tudni akarják, hogy épp min dolgoznak, vagy mihez érkezik folytatás. Ráadásul ez a bejelentés után sem változik, mert akkor már arra kíváncsiak az emberek, hogy mikor jelenik meg a játék, illetve mikor láthatnak új trailert.

Úgy tűnik, mindkét fenti cím esetében kénytelen volt a Square Enix megtenni a nagy bejelentést, Nomura szerint azért, hogy elkerüljék a pletykákat és a szivárgásokat. A Kingdom Hearts III jövő január végén megjelenik, viszont a Final Fantasy VII Remake-ről alig hallunk valamit, és bizonytalan, mikor érkezhet.

Szerintetek is korán lett bejelentve a két játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)