Hirdetés

Tetszett a Lies of P? Itt van még fél órányi játékmenet belőle

|

A közeljövő egyik váratlan sikere lehet a Lies of P. A játék tele van szenvedéllyel, stílussal, és izgalmas elemekkel, melyeket most ti is megvizsgálhattok.

Hirdetés

Kevés dolog nyomta fel annyira a pulzusunkat az idei gamescomon, mint a Lies of P bemutatója. A Round8 Studios alkotása még mindig gyönyörű, és alig várjuk, hogy minden percét kiélvezhessük (már ha a gépeink elbírják majd).

Sajnos Geppetto csodája még mindig nem áll készen a tényleges bemutatkozásra, de a jeles nap érkezéséig legalább megnézhetünk egy több mint 30 perces játékmenet anyagot az amerikai IGN-nek hála.

Hirdetés

A Lies of P egy stílusos nyílt világban fog szabadjára engedni minket, ahol a végtelenségig tökéletesíthetjük majd módszereinket a lehetőségekkel teli rendszernek köszönhetően. Rengeteg küldetést pörgethetünk majd végig, melyek végkimenetele attól függően alakul, hogy mennyire sikeresen tudunk hazudni. A döntéseink és lépéseink nagyban befolyásolják a történet végkifejletét.

Megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk, de annyit tudunk, hogy a Lies of P PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re fog megjelenni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)