Hirdetés

Tévébe épített PS2-vel jött ki a Sony

|

Bravia logóval és beépített PS2-vel érkezett a BRAVIA KDL-22PX300

Hirdetés

BRAVIA KDL-22PX300 terméknév alatt keresse új televízióját az, aki nem tudja jövőbeli életét leélni egy tévébe épített PS2 nélkül.

Angliában már 199 fonttért vesztegetik a Sony új 22 colos BRAVIA televízióját, ami azon túl, hogy 720p felbontásra képes, Interneten keresztül eléri a YouTube, Lovefilm és a BBC iPlayer szolgáltatásait, négy HDMI portja, két digitális optikai kimenete, fejhallgató kimenete, három USB portja, két Ethernet luka, SCART csatlakozója, PC bemenete és halomnyi kábele van, talapzatát egy PS2-ből alakították ki. A tévé mellé így egy PS2 kontroller is dukál, hogy különösebb kábelrendezés nélkül egyből a játékban találjuk magunkat. És akkor miért nem már PS3, kedves Sony?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)