Hirdetés

Tévén is játszhatjuk majd a Netflix játékait?

|

Az egyre gyarapodó kínálat egyelőre csak mobilon elérhető, de ez hamarosan megváltozhat.

Hirdetés

Folyamatosan bővíti játéktárát a Netflix, az előfizetők már 56 cím közül válogathatnak, melyek mindegyike prémium kiadás, reklámok és játékon belüli vásárlási lehetőségek nélkül. Szerepel köztük a Moonlighter, az Exploding Kittens, a Before Your Eyes, az Into the Breach, az OXENFREE, az Immortality és a Twelve Minutes is, kisebb lélegzetvételű, az átlag játékosok számára könnyebben befogadható játékok mellett.

Ezeket azonban kizárólag iOS-es és androidos okoseszközökön élvezhetjük jelenleg - ám ez hamarosan megváltozhat.

Hirdetés

Bloomberg értesülése szerint hamarosan tévén is futtathatjuk majd a játékokat, méghozzá úgy, hogy telefont használunk kontrollerként. Bár a tényleges kontrollerek támogatása jobb volna, az érintőképernyős irányítás nem használhatatlan, az Apple az Arcade játékaihoz már készített hasonló megoldást.

Mivel bejelentés még nem történt, csak az app kódjában vannak erre utaló jelek, a részletek nem ismertek, de nem lenne rossz, ha nagy képernyőn pörgethetnénk a felhozatalban található címeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)