Hirdetés

TGS 2013 - Deep Down gameplay trailer

|

Több, mint hat percnyi érdekes Deep Down videóanyag érkezett egyenesen a Tokyo Game Show-ról, ami bemutatja, milyen izgalmakat kínál a jövőben játszódó PS4-exkluzív.

Hirdetés

Korábban már láthattatok nálunk egy rövidebb, Deep Down játékmenet videót, de a Capcom ígéretéhez híven a TGS 2013-ra is kivitte a játékot.

Az alább látható gameplay videón csak azok figyeljék a szöveget, akik tudnak japánul olvasni, lévén a többiek valószínűleg keveset értenek belőle. A misztikus-lovagos akciójátékban biztos, hogy hátsón tudunk szúrni egy megtermett szörnyet, illetve amolyan Zelda stílusban széttörhetünk vázákat a loot reményében. Hiába nézzük meg közelről, egyelőre még 720p-ben sem hozza azt, amit egy next-gen játéktól elvárnánk, de a tűz legalább jól néz ki. Ugyancsak megjelennek jövőbeli elemek is, mint a lebegő térkép vagy a teleportálás lehetősége, de továbbra sem tudjuk, hogy a lovagi részek is a jövőben játszódnak-e, vagy Assassin's Creed-féle múltban barangoláskora kell számítani. Ti mit gondoltok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)