Hirdetés

TGS 2014 - a PlayStation (majdnem) mindent vitt

|

A Tokyo Game Show látogatói szavaztak az ott bemutatott legjobb játékokról, a szavazás pedig szinte kizárólag PlayStation-exkluzív címeket hozott ki győztesként.

Hirdetés

Tegnap ért véget a Tokyo Game Show 2014, ahol rengeteg izgalmas trailerrel és érdekes információval gazdagodtunk a The Evil Within, a Deep Down vagy épp a Bloodborne kapcsán. Az expó résztvevői természetesen szavazhattak is kedvenceikre, a szervezők pedig átadták a díjakat.

A rendezvényt a CESA (Computer Entertainment Supplier's Association) szervezi, és bár elsősorban a szigetország saját játékaira fókuszálnak, általában néhány nyugati fejlesztő is tiszteletét teszi, hogy megmutassanak néhány újdonságot. A Japan Game Awards: Future Division díjra a látogatók jelölhetik a legjobb alkotásokat.

Nem meglepő módon a show legnagyobb sztárjai a japán vonatkozású játékok voltak, melyek nagy része PlayStation exkluzív, így a Sony most megveregetheti a saját vállát, hogy milyen jól választotta ki az exkluzivitásra érdemes szériákat. A győztesek közé csupán két multiplatform cím, a The Evil Within és a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain tudott beférkőzni. Alább a teljes lista.

The Legend of Heroes: Sen No Kisekii 2 (PS3/Vita)
The Order: 1886 (PS4)
Kingdom Hearts HD 2.5 Remix (PS3)
God Eater 2 Rage Burst (PS4/Vita)
Psycho Break aka The Evil Within (PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One)
Tales of Zestiria (PS3)
Phantasy Star Nova (PS3)
Bloodborne (PS4)
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (PS4/PS3/Xbox One/Xbox 360)
Monster Hunter 4 Ultimate (3DS)
RYU-GA-GOTOKU 0 Chikaino Basho (PS4/PS3)
Oculus Rift (PC)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)