Hirdetés

TGS 2014 - itt az új Silent Hills trailer, beteg lesz

|

A Tokyo Game Show 2014-ről kaptunk egy új trailerféleséget a Silent Hills-ből. Ez a játék hihetetlenül beteg lesz.

Hirdetés

Az már a fantasztikusan kivitelezett P.T. demó alapján egyértelmű volt, hogy Hideo Kojima nem fogja majd vissza magát a Silent Hills-ben.

Kojima számára egyébként is meglehetősen kevés a tabu, de a fejlesztőzseni most azt nyilatkozta, hogy a Silent Hills-ben mindent elkövet majd, hogy összecsináljuk magunkat - még ha ez marketingszempontból nem is annyira előnyös. A Silent Hills legújabb koncepciós trailerében egy újabb folyosón találjuk magunkat, ahol elég egyértelművé válik, hogy ha irtózol a rovaroktól, akkor ez bizony nem a te játékod. Illetve annak is örülünk, hogy Kojima nem gyerekkönyveket készít.

A Silent Hills megjelenésről egyelőre csak annyit tudunk, hogy valamikor 2015-ben esedékes és hogy nem jöhet elég korán. Ti mit gondoltok? Nektek ez már túl sok vagy pont egy ilyesmire vártatok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)