Hirdetés

TGS 2015 - Hasfelmetsző Jack az első Assassin's Creed Syndicate DLC-ben

|

Várható volt, hogy az Assassin's Creed Syndicate valamilyen formában foglalkozni fog Hasfelmetsző Jack legendájával. Mint kiderült, egy külön DLC története épül köré.

Hirdetés

A 19. századi London egyik legnagyobb legendája a sorozatgyilkos, aki 1888 környékén gyilkolászott a város Whitechapel kerületében.

Hasfelmetsző Jack sokakat megihletett már, és természetesen a Ubisoft sem hagyhatta ki őt az Assassin's Creed Syndicate-ből. A játék első DLC-je, a Season Pass keretében kiadott Jack the Ripper középpontjában is ő áll, de várhatóan azért az alapjáték során is szóba kerül majd. Megjelenési dátumot, egyéb információkat egyelőre nem tudunk (például azt sem, hogy játszható karakter lesz-e, vagy mi vadászunk rá), minden, amit kaptunk, az alábbi trailer. A hangulata viszont nagyon is rendben van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)