Hirdetés

TGS 2015 - Karin is bekerül a Street Fighter V-be

|

A széria egyik ikonikus karaktere tovább osztja a pofonokat a Street Fighter V-ben.

Hirdetés

A Tokyo Game Show alatt számos bejelentéssel rukkoltak elő a kiadók, akik közül sokan saját sajtókonferenciát is tartottak. Így tett a Capcom is, akik megörvendeztették a Street Fighter V rajongókat.

A kiadó a Street Fighter V honalpján szavaztatta meg a rajongókkal, hogy melyik karaktert látnák szívesen a széria következő részében, amely konzolokon csak PlayStation 4-en lesz játszható, a szavazást pedig toronymagasan Karin nyerte, akinek visszatéréséről már korábban is pletykált a szaksajtó.

A karakter a bemutató alapján pár új mozdulatot is megtanult az elmúlt években, így sokkal könnyebben tud majd közelkerülni az ellenfelekhez, hogy kiosszon néhány kokit. A kifejezetten sokoldalú harcos kétség kívül sok rajongó szívét megdobogtatta, minden bizonnyal rengetegen választják majd őt kedvencükként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)