Hirdetés

TH7II-RAID az ABIT-tól

|

Az ABIT ma bejelentette legújabb alaplapját, amely az új, Socket478-as foglalatú Pentium IV processzorokat fogadja majd. 4 RIMM slot (max 2GB PC600/800 memória), 5 PCI, 1 CNR és egy négyszeres AGP áll rendelkezésünkre. A hangot a megszokott AC’97, míg az IDE egységek vezérlését a HighPoint HPT370 ATA/100 IDE RAID kontrollere végzi. A Socket478 egy vadonatúj foglalat, amely a régi Pentium IV chipeket nem fogadja. Megjelenése szeptember elején várható, így bátran állíthatjuk, hogy az ABIT igen friss volt. Én már csak azt várom, hogy mikor jelenik majd meg oylan ABIT alaplap, amely a népszerűbb és elterjedtebb DDR vagy SDRAM-ot fogadni tudja (i845, VIA P4X266 vagy SiS 645 DDR333 lapkakészlettel). Ez jót tenne a Pentium IV döcögősen induló népszerűségének is.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)