Hirdetés

Magyarul is játszható a That's You!

|

A tavaly megjelent PlayLink-es játékba az 1.05-ös frissítéssel bekerült a cseh, a görög és a magyar nyelv is.

Hirdetés

A That's You! volt az első, a PlayLink technológiát használó játék. A PlayStation Plus előfizetőknek jó ideig ingyen járt, valószínűleg ti is behúztátok, de ellentétben az eleve magyarul játszható Hidden Agendával vagy Knowledge is Powerrel, itt hátrányban volt az, aki nem értett az elérhető idegen nyelvek valamelyikén.

Hirdetés

A PlayStation még korábban megígérte, hogy utólag ezt is leszinkronizálják, és most meg is jött a frissítés, melynek telepítése után mind a feliratok, mind a beszéd magyar lesz a játékban. Természetesen a mobilos alkalmazások is tudnak magyarul, ha az iOS vagy Android nyelvét átállítjátok. 

A pár napja megjelent Frantics szintén lokalizált, azzal is tegyetek egy próbát, jó móka. Arra figyeljetek, hogy a konzol nyelve is megfelelő legyen, különben az angol verzió indul el.

Azért szerepel a név helyén Game (a kép helyén meg a hüvelykujjam, amivel letakartam a kamerát), mert csak a screenshot miatt indítottam játékot, és a második játékost Starnak hívtam. Látom, hol hibáztam.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)