Hirdetés

The Agency ügynökösködés

|

A The Agency nevű játék már egy ideje készül PS3-ra, és még az is megtörténhet, hogy kijön PC-re is. Az internetre kikerült videóban erről sajnos nem beszélnek a készítők, a játék többi részéről annál inkább.

Hirdetés

A játék grafikailag és humorában is a Team Fortress 2-re hasonlít, az a különbség, hogy itt ügynökösködni fogunk, és látszólag nagy szerepet kap a cooperative játékmód. A program leginkább MMO alapokra épít, ahol létrehozhatjuk majd saját ügynökségünket, ahol társainkkal együtt pusztíthatjuk az ellenséget. Ha mi kémek vagyunk, zsoldosokat pusztíthatunk, ha zsoldosok, akkor kémeket (ki hitte volna? :) ). A két oldal merőben más játékstílust fog képviselni, hiszen míg a kémek főként a lopakodásra és a villámgyors akciókra fókuszálnak, addig a zsoldosok ennek ellenkezői lesznek.

UPDATE! Immár hivatalos, a The Agency PC-re is megjelenik.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)