Hirdetés

The Amazing Eternals - a Warframe fejlesztői is beszállnak a hero shooter témába

|

Egyelőre még tesztelési fázisban van a Digital Extremes új játéka, ami leginkább a Paladins-ra hasonlít, ugyanis kombinálja a különféle hősökkel való lövöldözést a kártyagyűjtögetéssel.

Hirdetés

A kanadai stúdió neve mostanában a népszerű online játék kapcsán csenghet ismerősen, de a srácok régebben olyan klasszikusok fejlesztésébe is besegítettek, mint az Unreal Tournament vagy a BioShock. Legújabb alkotásuk pedig egy manapság nagyon felkapott koncepció köré épül, és ingyenességének köszönhetően akár még meg is foghatja a játékosok egy részét.

Hirdetés

A korábban Keystone néven futó The Amazing Eternals-ban különféle képességekkel bíró hősök esnek egymásnak a harctéren, és minden karakternek összerakhatunk egy paklit. A kártyák adhatnak fegyvereket, különböző bónuszokat és akár lerakható csapdákat is.

Az elmúlt hónapok során már zajlott az alfateszt, de hamarosan bárki beszállhat a mókába, ugyanis augusztus 29-én indul a zárt béta. Nem vagyunk biztosak abban, hogy a műfajt uraló Overwatch és Paladins mellett mennyire lehet sikeres a The Amazing Eternals, de ha más nem is, a hangulata mindenképp nagy plusznak számít, és az sem elhanyagolható részlet, hogy ingyenes lesz.

Ha ti is becsatlakoznátok a tesztelésbe, akkor keressétek fel a hivatalos oldalt, ahol jelentkezhettek a bétatesztre, vagy akár be is vásárolhatjátok magatokat a Founders Program keretében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)