Hirdetés

The Amazing Spider-Man 2 - ennyien utálják a Pókembert (videó)

|

Új videó érkezett a The Amazing Spider-Man 2 játékhoz, ami megmutatja, kiknek az arcát kell bevernünk, ha meg akarjuk őrizni kék-piros ruhás hősünk becsületét. Meg ha végig akarjuk játszani, persze.

Hirdetés

Ne tévesszen meg titeket, ha olyan ellenségeket láttok a The Amazing Spider-Man 2 játékváltozatában, melyek a filmben egy képkocka erejéig sem bukkantak fel - a játék csak nagyon lazán kapcsolódik az azonos című mozihoz.

A The Amazing Spider-Man 2 játékban Peter Parkernek menekülnie kell, ugyanis Kingpin vérdíjat tűzött ki rá, amit néhányan szeretnének behajtani. Néhányan meg csak bele akarják dörgölni pók barátunk arcát a betonba, de előfordul, hogy ez fordítva sül el. A vakolatot például a Goblin arca gyűjti össze, de feltűnik a videóban Electro, Black Cat és Kraven, a vadász is.

A The Amazing Spider-Man 2 május másodikán jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Wii U-ra és Nintendo 3DS-re a Beenox, iOS-re és Androidra pedig a Gameloft gondozásában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)