Hirdetés

The Amazing Spider-Man 2 - íme, az első 15 perc

|

Izgatottak vagytok már a falmászó következő kalandja miatt? Nem bánjátok a spoilereket? Ez esetben erre tessék, megmutatjuk a játék elejét.

Hirdetés

Ugyan majd csak a jövőhéten jelenik meg a barátságos és közkedvelt Pókember következő videojátékos kalandja, de mi már most belepillanthatunk a The Amazing Spider-Man 2 Xbox 360-as kiadásába.

A játék első negyedórájában az első küldetést láthatjuk, ami természetesen túl sokat nem árul el a történetről, ám aki inkább maga szeretné megtapasztalni, hogy milyen is lesz Peter Parkerként újra a felhőkarcolók magasságába emelkedni, annak számára nincs itt semmi látnivaló. Azok viszont, akik már nem bírnak néhány napot várni, készítsenek be kólát és pattogatott kukoricát, mert lesz itt hálóhinta, üldözés, éjszakai akció, és ezerszer látott dráma. Valahogy így telik Pókember egy átlagos szerda estéje.

A The Amazing Spider-Man 2 PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Wii U-ra, és PC-re május 2-án érkezik. Xbox One-ra pedig talán igen, talán nem. Természetesen lesz 3DS verzió is a High Voltage Software jóvoltából. Az iOS és Android kiadás a Gameloftnak hála már elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)