Hirdetés

The Amazing Spider-Man 2 - kiszivárgott pár perc gameplay

|

Egy valamivel több mint három perces videót és néhány új képet is kaptunk a The Amazing Spider-Man 2 játékváltozatából. Lesznek, akik nem örülnek.

Hirdetés

Az Activision és a Beenox csak módjával adagolja a The Amazing Spider-Man 2 médiaanyagait, pedig a játék május másodikán érkezik Európába. És az bizony nincs már messze.

Most is csak egy kósza trailert sikerült elcsípnünk, ami alatt nem a játék hangjait, hanem egy egyébként kellemes zenét lehet hallani. A gameplay videó az Xbox 360-as változatból származik, úgyhogy aki elkezdi fikázni a grafikát, ezt azért vegye figyelembe. Néhány animáción volna mit csiszolni, a háló viselkedése sem annyira 2014, de a látottak alapján a játékmenet semmivel nem nyújt kevesebbet, mint az előző rész esetében. A videó alatti képek azért lényegesen csábítóbbak, azt viszont nem tudjuk, hogy ezek melyik változatot mutatják. Nyilván valamelyik next-gent.

 

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)